Waystream förstärker utvecklingsteamet med en senior systemingenjör

Waystream, som utvecklar och säljer accessutrustning till fiberbaserade bredbandsnät, fortsätter växa och har rekryterat Naga Somisetty som ny Senior System Engineer. Naga Somisetty börjar på Waystream den 1 augusti och kommer fokusera på kravhantering. 

- Vi har ett väldigt kundorienterat synsätt och vår utveckling bygger till stor del på den feedback vi fångar upp hos våra kunder. Vi utvecklar ny funktionalitet i takt med kundernas efterfrågan. Naga Somisetty har en gedigen erfarenhet inom datakom och telekom och han kommer att bli ett värdefullt tillskott till utvecklingsteamet, säger Johnny Hedlund, vd för Waystream.

Naga Somisetty kommer närmast från Wipro Technologies där han innehaft roller såsom testledare, Scrum Master och Tech Lead på en rad olika uppdrag för stora telekom- och datakomföretag. Under sin karriär har han arbetat i Indien, USA och Sverige. Innan Wipro Technologies arbetade han som testingenjör på ett indiskt bolag som utvecklar hårdvara inom datakommunikation. På Waystream kommer Naga Somisetty att arbeta med hantering av krav för nya funktioner och produkter.

För mer information, vänligen kontakta:
Johnny Hedlund, VD Waystream
Mobil: +46 (0) 734 – 38 23 29
Email: johnny.hedlund@waystream.com

Om Waystream
Waystream säljer och utvecklar avancerad digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, av högsta kvalitet. Med våra produkter och vår expertis är det möjligt för telekomoperatörer och tjänsteleverantörer att erbjuda tillförlitliga och användarvänliga nätverkstjänster med hög funktionalitet. Våra produkter är smarta, lätta att använda och hantera samt designade för att skapa bästa möjliga upplevelse hos slutanvändaren. 
Bolagets aktie är listad på NASDAQ OMX First North under namnet WAYS. Waystreams Certified Adviser är Avanza Bank.