Ny partner i Tyskland för Waystream

Waystream fortsätter att expandera internationelt genom att teckna ett strategiskt partneravtal med braun teleCom GmbH

Som ett led i bolagets planer på fortsatt expansion i Tyskland har Waystream tecknat ett partneravtal med braun teleCom GmbH, ett bolag anslutet till BTV-koncernen som har stått för kompetens och kontinuitet som leverantör av bredbandskommunikationsteknik i mer än 30 år.

"Vi är tacksamma för möjlighet att starta ett partnerskap med Waystream, så att vi kan erbjuda både tyska och internationella marknaden skalbara, effektiva och pålitliga lösningar när det gäller leverans och installation av End-to-End FTTx-nätverk" , säger Thomas Braun, VD för Braun teleCom GmbH.

Mats Öberg, VD för Waystream, tillägger: "Braun teleComs närvaro och erfarenhet i hela Tyskland öppnar ytterligare möjligheter för Waystream att vinna nya kunder. Bredbandsutbyggnaden i Tyskland fortsätter. Enligt information från branschorganisationen VATM var cirka 3,1 miljoner hem anslutna till optiska fibernät i slutet av 2017. Det är en ökning med över 20 procent jämfört med föregående år."

För mer information, vänligen kontakta:

Mats Öberg, VD Waystream

Mobil: +46 (0) 76 881 81 31

E-post: mats.oberg@waystream.com

Om Waystream

Waystream säljer och utvecklar avancerad digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, av högsta kvalitet. Med våra produkter och vår expertis är det möjligt för telekomoperatörer och tjänsteleverantörer att erbjuda tillförlitliga och användarvänliga nätverkstjänster med hög funktionalitet. Våra produkter är smarta, lätta att använda och hantera samt designade för att skapa bästa möjliga upplevelse hos slutanvändaren.

Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North under namnet WAYS. Waystreams Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Om braun teleCom GmbH

Braun teleCom GmbH är en av de ledande leverantörerna av sofistikerade produkter och lösningar för HFC och FTTx bredbandsnät i Europa. Företaget har genomgående utökat sitt sortiment av integrerade tjänster så som CATV och FTTx nätverksplanering. Bolaget fokuserar på utveckling och produktion av egna produkter, men omfattar även verksamhet som distributör för utvalda samarbetspartners.

Braun teleCom har höga interna krav på kvalitet samtidigt som man aktivt jobbar för att erbjuda bästa pris/prestanda till sina kunder.