Kom och träffa oss på SSNFs konferens 15-17 mars i Tylösand

Årets viktigaste mötespunkt för alla som arbetar med bredband via fiber i Sverige går av stapeln i Tylösand, Halmstad den 15-17 mars och Waystream finns förstås på plats!

Sverige är på god väg att uppnå det högt uppsatta målet att 90 procent av de svenska hushållen ska ha tillgång till 100Mbit/s innan 2020. Ännu återstår en hel del arbete och det saknas inte utmaningar. Svenska StadsnätsFöreningens (SSNF) årliga konferens är en viktig arena där beslutsfattare, stadsnäten och andra nätägare, tjänsteleverantörer liksom teknikleverantörer som Waystream kan träffas och diskutera de utmaningar som finns för att säkerställa en fortsatt utbyggnad.

Vi på Waystream kommer vara där för att visa upp och berätta om våra accessprodukter och lösningar. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att bygga och driva ett lönsammare och framgångsrikare stadsnät är du välkommen att boka ett möte genom att kontakta Lennart Larsen.

Hoppas vi ses i Tylösand!

Kontaktperson:
Lennart Larsen, Business Manager Nordic  
Mobile: +46 (0) 739 149 156
Mail: lennart.larsen@waystream.com
 
För mer information kring konferensen som anordnas av SSNF, Svenska StadsnätsFöreningen besök: http://www.ssnf.org. SSNF Svenska Stadsnätsföreningen är en oberoende intresseorganisation för Sveriges stadsnät. Svenska Stadsnätsföreningen arbetar för att stödja medlemmarna att skapa öppna framtidssäkra stadsnät.

Om Waystream
Waystream säljer och utvecklar avancerad digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, av högsta kvalitet. Med våra produkter och vår expertis är det möjligt för telekomoperatörer och tjänsteleverantörer att erbjuda tillförlitliga och användarvänliga nätverkstjänster med hög funktionalitet. Våra produkter är smarta, lätta att använda och hantera samt designade för att skapa bästa möjliga upplevelse hos slutanvändaren.

Bolagets aktie är listad på NASDAQ First North under namnet WAYS. Waystreams Certified Adviser är Avanza Bank.