Technical Account Manager

Om rollen: 
I rollen som Technical Account Manager kommer du blir ansvarig för att skapa nya affärsmöjligheter, följa upp siffror och aktiviteter samt bevaka hela Waystreams relation med kunderna, d.v.s kundnöjdhet. Du utgår från Waystreams fräscha och moderna lokaler i Kista Science Tower. Kunderna finns i Sverige, Norden, Europa och Asien.

Vi söker: 
För att lyckas i din roll ser vi gärna att du är en affärsinriktad säljare som prioriterar service och nöjda kunder. Som person är du resultatinriktad, självgående och övertygande. Du är social och tycker om att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter.

Vi ser även att du har:  

  • minst 1-2 års erfarenhet inom försäljning 
  • erfarenhet från “nätverksmarknaden” och har förståelse för hur man bearbetar bland annat stadsnät,         Internet Service Providers och operatörer.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
  • Körkort – då det ingår en hel del resor i tjänsten.

Vi erbjuder: 
Du blir en del i ett börsnoterat entreprenörsbolag med möjlighet att påverka och utveckla bolaget. Du erbjuds fast lön med en förmånlig bonusmodell och bilförmån.

Ansökan:


I denna rekryteringsprocess samarbetar Waystream med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

http://www.salesgroup.se/lediga-jobb/448-technical-account-manager-till-waystream/